Den deltagende far

Fordi alle fædre vil deres børn det bedste! Kom med i fællesskabet.

Hvordan vil du gerne huskes som far?

baba skaber lokal forandring - til gavn for børnene. baba består af lokale fællesskaber af fædre, som kan rådgive institutioner, organisationer og virksomheder. De inspirerer til forandring hos andre fædre, til gavn for børnene.

I baba får du mulighed for at dele viden og erfaringer med andre fædre i et stærkt fællesskab, og du får rum til at handle i forhold til, hvordan du er der bedst muligt for dine børn, på dine præmisser. 

Hvordan vil du være far for dit barn?

I baba laver man sin egen vision for, hvordan man gerne vil være far. Visionen er udgangspunktet for den forandring, man som far ønsker at skabe igennem forløbet.

"Kære søn,
Jeg vil være verden bedste far. Jeg vil altid være der, når du har brug for mig. Jeg vil være din far og din bedste ven. Jeg har lært dig, at man skal respektere andre. Man skal hjælpe hinanden. 
Smil og hils på andre.
Del din viden og mad med andre. 
Vær altid taknemmlig, for det du har." 

Din far

I baba snakker fædre om vigtige dilemmaer, som de selv vælger og finder løsninger på i fællesskab. Nedenfor kan du downloade og læse en masse af vores materiale, og ønsker du at vide endnu mere om hvad det vil sige at være frivillig så kan læse mere på For Frivillige.

baba er af fædre, og for fædre!