Her på siden ligger de vigtigste og mest overordnede dokumenter til koordinatorer og facilitatorer.

Især guiden fungerer som den overordnede ledestjerne, hvor faserne bliver forklaret og en 'step by step-guide' til hver fase bliver gennemgået.

Guide til koordinatorer

Guiden til koordinatorer og facilitatorer gennemgår faserne og fremgangsmåden for indsatsen overordnet. 

Guiden skal altså bruges som en overordnet guide for, hvordan indsatsen gennemføres. Guiden har derfor til formål at skabe overblik. Alle dokumenterne, som skal bruges i løbet af indsatsen skal stadig hentes på hjemmesiden. Der fremgår af guiden, hvornår man skal hente de forskellige dokumenter og i hvilken sammenhæng, de skal bruges.

Alle andre dokumenter til indsatsen findes på siden: Her

Ring endelig til os, hvis du har spørgsmål i forhold til guiden.

Download guiden til koordinatorer og facilitatorerGuide til baba-indsatsen


Rekrutteringsguide

Rekrutteringsguiden er det helt overordnede dokument i forhold til rekruttering. Rekrutteringsguiden handler mest af alt om den tilgang og metaperspektiv på de erfaringer, som vi og vores lokale samarbejdspartnere har gjort sig i forhold til rekruttering af fædre til baba gennem de sidste 5 år.

De resterende dokumenter dykker mere ned i, hvordan man konkret kan møde fædre, sætte et møde op i faser og hvordan man får samlet holdet helt konkret, samt hvordan man får skabt overblik over fædre og andre i området og lagt en strategi for, hvordan man vil gribe rekrutteringen an. De dokumenter finder du på siden: Her 

Rekrutteringsguide til rekruttering af fædre til babaRekrutteringsguide