Indsatsen- fra opstart til forankring

Vi har udviklet en komplet manual med step-by-step og alt fra A-Å som kræves for at gennemføre baba-indsatsen lokalt. Man får adgang til manualen, når der er indgået formelt samarbejde med os i baba. På siden her kan man finde generelle informationer om indsatsen. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Download også vores two-pager om indsatsen: Her

Om baba-indsatsen 

Vi har udviklet en indsats, der ikke kun skaber midlertidige resultater, men som skaber længerevarende forandringer hos de frivillige, men samtidig også hos fædre i de frivilliges netværk/boligområde. Forankring er en indbygget del af hele indsatsen, fra vi mødes med de frivillige første gang og til holdet af frivillige er blevet en selvkørende enhed i samarbejde med den lokale samarbejdspartner/e.

Indsatsen indeholder opkvalificering af ansatte i kommuner og boligområder, i forhold til at rekruttere fædre til indsatsen, og samtidig også et komplet læringsforløb for frivillige fædre, som skaber forandring hos fædrene og deres familier og samtidig gør dem i stand til at inspirere andre fædre til at deltage mere i deres børns liv. 

Inkluderet i konceptet er al materiale, som kræves for at opstarte og gennemføre forløbet. 

Vi tilbyder 2 forskellige pakker:

1) Model A: Standard pakke

Indhold: grundmateriale og vejledning til gennemførelse af en baba-indsats samt opkvalificering i relationel-, faciliterings-, frivilligheds- og forankringsfaglighed ifm rekruttering af fædre, gennemførelse af et læringsforløb og forankring af baba-indsatsen. Yderligere er der status- og opsamlingsmøder samt fast sparring undervejs i indsatsen. Ved indsatsens afslutning vil en baba-konsulent desuden præsentere de umiddelbare resultater og levere en mindre evalueringsrapport.

Pris: 150.000 kr.

2) Model B: Udvidet pakke 

Indhold: samme ydelser som i model A og dertil hjælp til rekruttering. En baba-konsulent vil besøge lokalområdet jævnligt og være medansvarlig for processen med at informere om og rekruttere baba-frivillige til et baba-hold.

Pris: 250.000 kr.Download dokumentet med vores forskellige modeller

Du finder en oversigt over modellerne i pdf: Her

Kontakt os for at høre mere og starte baba.