baba på Folkemødet

baba deltager i år på Folkemødet. Herunder kan I se, hvilke arrangementer, vi deltager direkte i, samt læse lidt om, hvad vi skal af mere overordnet karakter.

Debat, interview og quiz om samfundsansvar i den almene boligsektor

Hvornår: 14. juni klokken 17.30

Hvor: BL - Danmarks Almene Boliger's Dome ved Cirkuspladsen

Hvad: Asim bliver interviewet om vores arbejde i baba under titlen 'Hverdagens Helte'. BL ønsker at sætte fokus på nogle af de personer, der gør en forskel i den almene boligsektor og vi er blevet inviteret med til at belyse vores arbejde med at styrke fædres deltagelse i børns liv i de udsatte boligområder

Den betingede kærlighed

Hvornår: 15. juni klokken 17.15

Hvor: Regnbueteltet G20

Hvad: Kan kærlighed være betinget? Kan forældre elske deres børn for evigt, hvis deres kærlighed til 'Gud' skal være større endnu? Og hvad betyder fællesskabets normer for hvordan vi har mulighed for at udleve romantiske relationer? 

Journalist Abdel Aziz Mahmoud, Leder af Excit Mentor Khaterah Parwani og Teamchef for Foreningen BABA Asim Latif debatterer sammen med medstifter af Sabaah Fahad Saeed.

Læs mere: Her

Natteravnenes 20-års fødselsdags optog

Hvornår: 15. juni klokken 21:30 - 23:00

Hvor: Optog rundt på Folkemødet

Hvad: baba er en indsats under Fonden for Socialt Ansvar, sammen med Natteravnene. Det er vi super stolte af, og derfor er vi selvfølgelig også med til at fejre dem, når der er optog. Kom og mød os i optoget. Vi vil have gule Natteravne-t-shirts på til lejligheden.

Den 6. marts 1998 kom de første Natteravne til Danmark. En enestående social indsats, der nu i hele 2 årtier har været tilstede og skabt tryghed og omsorg for børn og unge, der hvor de færdes alene i nattelivet. Dette vil vi gerne markere med et gult optog gennem Allinge på Folkemødet 2018. Optoget består af unge fra bl.a. Bornholms Efterskole, 10. klassescenteret og mange flere. De lokale Bornholmske Natteravne deltager også sammen med alle andre der har tid og lyst. Den "gule bølge" starter på Kæmpestranden (J99) kl. 22.00 og går gennem hele Allinge og slutter ved Tuborgfondets telt (N7) kl. 23.00. Vi ses!

Læs mere: Her

Vlog

Vi vil under Folkemødet Vlogge om vores oplevelser og lave små film. Følg med på vores Facebook og LinkedIn.

Synlighed

Desuden vil vi skabe synlighed omkring baba og vores arbejde med at styrke fædres deltagelse i børns liv. I finder os rundt omkring, om det er til reception i Grænseforeningen eller til Bobler i Foreningslivet eller noget helt tredje må tiden vise. Du finder os i flotte nye T-shirts :-)

Vi glæder os til at se dig :-D