Fonden for Socialt Ansvar søger en erfaren og engageret konsulent til udrulning af succesfuld frivilligindsats for fædre

Vil du være en del af et engageret team, som arbejder målrettet på at mobilisere fædre primært med etnisk minoritetsbaggrund, der har masser af ressourcer, men mangler et fællesskab og en platform at handle fra?

Baba-fordi far er vigtig er en ambitiøs frivillig indsats, som mobiliserer og udvikler fædre primært med etnisk minoritetsbaggrund. Formålet med indsatsen er at styrke udsatte familiers trivsel ved at styrke fædres forståelse, kompetencer og netværk, så de kan blive ansvarlige, engagerede fædre, som deltager i deres børns liv, sikrer en tryg hverdag for deres børn og familie og engagerer sig i lokalområdet.

Nu er tiden kommet til at baba for alvor skal rulles ud over hele Danmark. Til den opgave søger vi en engageret, udadvendt og erfaren konsulent, som kan lande aftaler med kommuner og boligsociale helhedsplaner om opstart af baba-indsatsen. Du får ansvaret for at tage kontakt til kommuner og forhandle aftaler på plads. Desuden er du med til at opkvalificere lokale fagpersoner, så de kan rekruttere og opkvalificere fædre. Du har stort netværk i minoritetsmiljøet, har fingeren på pulsen og kan bruge dit kendskab og netværk til for alvor at få baba udbredt.

Dine primære opgaver vil være

 • At starte nye samarbejder op med kommuner og boligsociale helhedsplaner og sikre udbredelse af baba-indsatsen til flere kommuner i Danmark
 • At supportere lokale samarbejdspartnere i vores metoder
 • At sikre gode og tætte relationer med nuværende og kommende samarbejdspartnere
 • At gå forrest og vise vejen for baba-frivillige

Din profil

Du har en relevant akademisk/faglig baggrund og har erfaringer med at etablere partnerskaber fx med kommuner. Du har drive og overblik og du evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar.

Det er vigtigt, at

 • Du er udadvendt og tillidsvækkende, har nemt ved at skabe relationer både til udsatte familier og til fagprofessionelle og ikke er bange for at gribe telefonen og få aftaler på plads
 • Du har et stærkt netværk, indsigt i minoritetsmiljøer og i fædre-dilemmaer
 • Du har erfaring med teamledelse
 • Du har en proaktiv tilgang, tænker i muligheder fremfor begrænsninger og trives i en stilling, hvor du hurtigt skal være selvkørende
 • Du taler min. et andet sprog end dansk fx arabisk, tyrkisk, urdu eller somalisk

Vi tilbyder

 • Et selvstændigt job med stort ansvar i en professionel organisation
 • Et udfordrende og spændende job, hvor du er med til at nytænke og finde på løsninger, som skaber forandring
 • Engagerede søde kolleger, en stærk samarbejdskultur og et uhøjtideligt arbejdsklima.

Du kommer til at indgå i et team med andre engagerede frivilligkonsulenter, som alle brænder for området og for at løse samfundsproblemer.

 

Praktisk information
Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer. Arbejdstiden er fleksibel, og du må være indstillet på, at der vil være arbejde uden for normal arbejdstid. Stillingen er projektansættelse med udløb i udgangen af 2022.

Ansøgningsfrist
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, så skynd dig at sende en kort ansøgning og CV til chef Mai-Britt Haugaard Jeppesen mai-britt@socialtansvar.dk senest den 9. marts 2021.

Om Fonden for Socialt Ansvar
Baba-fordi far er vigtig er en indsats under Fonden for Socialt Ansvar (FSA). FSA er en ikke-erhvervsdrivende almennyttig fond. FSA’s formål er at støtte aktiviteter, der fremmer socialt ansvar i den civile-, private- og offentlige sektor. Indsatsen sker på basis af eksterne bevillinger og donationer, da FSA ikke selv er formuende. FSA arbejder inden for alle velfærdsområder for at støtte børn, unge og udsatte grupper.

Fonden for Socialt Ansvar har til huse på Bygmestervej 10, 1. sal, 2400 København NV.