Praktikant til Baba, Forår 2022

Er du studerende, og ønsker du en praktikstilling, hvor du kan få indflydelse på videreudviklingen af en landsdækkende frivillig indsats samtidig med, at du har fødderne plantet i praksis?
Så søg praktik hos os i Babas Landssekretariat.

Praktikantstilling med fokus på afholdelse af kurser og workshops for Babafrivillige og oprettelse af ny hjemmeside og udvikling af internt dokumentationssystem.

Som praktikant hos os vil du blive en del af Babas landssekretariat, som har den primære kontakt til de Babafrivillige i Danmark og står for videreudviklingen af Baba-konceptet, kommunikation og dokumentation af indsatsen.

Du vil være med til at afholde kurser og workshops for de frivillige i Baba og få indblik i vores dialogiske facilitering og metode. Du bliver klædt på til at varetage videreudviklingen og opdateringen af den kommende nye hjemmeside og interne dokumentations-system, som skal implementeres i efteråret. Derudover vil du få mulighed for at deltage i praktisk support af lokale Baba-grupper og planlægning og events og lokale aktiviteter.

Vi lægger meget vægt på en vekselvirkning mellem praksis og udvikling i vores arbejde med konceptet og de frivillige.

Herudover vil du løbende kunne få mindre kommunikationsopgaver og andre ad hoc-opgaver som altid opstår i en travl NGO.

Vi går op i også at vægte opgaverne, så de passer til, hvad du finder interessant og gerne vil have ud af din praktikperiode.

Dit arbejde vil foregå i et tæt samarbejde med resten af Baba-teamet. Du bliver også en del af hele Fonden for Socialt Ansvar, som huser Natteravnene, Bydelsmødrene. Derudover vil du dele kontor med en lang række sociale indsatser, såsom Girltalk, Medborgerne, ReDI School m.fl.

Det forventer vi af dig: 

  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Er god til at skabe relationer
  • Har lyst til at arbejde med frivillige og skabe motivation og engagement
  • Er interesseret i målgruppen; familier med etniske minoritetsbaggrund
  • Kan lide skriftlig og mundtlig formidling

Detaljer om stillingen:

  • Ugentlige timetal: mellem 25 og 37 timer (tilpasses vores og dine behov)
  • Praktikperiode: februar 2022 - juni 2022
  • Ulønnet praktikstilling

Ansøgningen

Er du interesseret i at søge stillingen? Så send ansøgning og CV til adeel@socialtansvar.dk senest fredag d. 14/01 2022.
Har du spørgsmål om praktikken? Så ring til Adeel Naseem på: 2047 6888

Vi forventer at holde samtaler i uge 3 og uge 4.

Lidt om os

Baba er en indsats under Fonden for Socialt Ansvar (FSA). FSA arbejder med frivilligt socialt arbejde på mange niveauer, og Baba er en frivillig indsats, som har til formål at styrke fædres deltagelse i børns liv. Gennem indsatsen bliver frivillige fædre klædt på til at motivere andre fædre til deltagelse i børns liv. Baba tilbyder et unikt rum for fædre, hvor fædre sammen reflekterer og finder deres helt egen måde at være far på. Baba-grupperne dannes og forankres i deres lokalområde og gennemgår herefter en proces, hvor de sammen blandt andet definerer, hvilken indsats de ønsker at lave i deres lokalområde.

Læs mere om os her og på Facebooksiden Baba – Fonden for Socialt Ansvar