Som landsdækkende indsats er vi konstant i bevægelse. Herunder kan du se, hvor vi på nuværende tidspunkt er aktivt tilstede med vores indsats:

Ballerup

Baba-Ballerup startede op i vinteren 2019 i samarbejde med Ballerup kommune. Det første baba-hold i Ballerup blev færdig i sommer 2019.

Brønshøj 

Vi startede samarbejdet med Tingbjerg Forum i 2016. I 2017 gennemførte det første hold frivillige læringsforløbet og i 2018 kører vi andet forløb.

 

Fredensborg

babas første indsats startede i Fredensborg, hvor vi har været i gang siden januar 2014. Fredensborg er også stedet, hvor vi testede vores prototype-indsats af i udviklingen af vores koncept. Vi samarbejder med helhedsplanen Kokkedal På Vej, som er ansvarlig for den lokale koordinering af indsatsen.

Frederiksberg

Vi startede samarbejde med Frederiksberg Kommune helhedsplanerne og boligforeningerne i 2017 og gennemfører første forløb for frivillige i 2018.

Gellerup

I efteråret 2019 startede baba-Gellerup op. Baba-Gellerup er startet op i samarbejde med Den Boligsociale Helhedsplan i Gellerup/Toveshøj og er faciliteret ved den Det Boligsociale Hus Yggdrasil.

Høje Taastrup

Vi er startet op i Høje Taastrup i marts 2015. I Høje Taastrup samarbejder vi med både kommunen samt de boligsociale sekretariater i Taastrupgaard, Gadehavegård og Charlottekvarteret. Taastrupgaard koordinerer indsatsen lokalt.

Nørrebro

På Nørrebro samarbejder vi med de boligsociale sekretariater Det Gode Naboskab, Os Fra MimersKvarter samt Lundtoftegade. På Nørrebro koordinerer Det Gode Naboskab indsatsen. Vi har været i gang med indsatsen på Nørrebro siden april 2015.

Sønderborg

I efteråret 2018 starte baba-Sønderborg op i samarbejde med Sønderborg kommune. Det første baba-hold i Sønderborg blev afsluttet i foråret 2019 og der starter et nyt baba-hold op i løbet af foråret 2020.

Valby

I Valby er vi gået i samarbejde med lokaludvalget og helhedsplanerne om at starte baba op Vi starter forløbet for frivillige i juni 2018. kontakt os, hvis du vil være med som frivillig. 

Viborg

I Viborg har vi indgået aftale med Boligselskabernes Fællessekretariat. Rekrutteringen er starten og vi starter forløbet i september 2018. Kontakt os, hvis du vil være med.Læs mere:

Læs mere om vores koncept: Her

Læs mere om, hvad vi tilbyder: Her

Kontakt os i forhold til muligheder for samarbejde