Som landsdækkende indsats er vi konstant i bevægelse. Herunder kan du se, hvor vi på nuværende tidspunkt er aktivt tilstede med vores indsats:

Fredensborg

babas første indsats startede i Fredensborg, hvor vi har været i gang siden januar 2014. Fredensborg er også stedet, hvor vi testede vores prototype-indsats af i udviklingen af vores koncept. Vi samarbejder med helhedsplanen Kokkedal På Vej, som er ansvarlig for den lokale koordinering af indsatsen.

Høje Taastrup

Vi er startet op i Høje Taastrup i marts 2015. I Høje Taastrup samarbejder vi med både kommunen samt de boligsociale sekretariater i Taastrupgaard, Gadehavegård og Charlottekvarteret. Taastrupgaard koordinerer indsatsen lokalt.

Nørrebro

På Nørrebro samarbejder vi med de boligsociale sekretariater Det Gode Naboskab, Os Fra MimersKvarter samt Lundtoftegade. På Nørrebro koordinerer Det Gode Naboskab indsatsen. Vi har været i gang med indsatsen på Nørrebro siden april 2015.

Brønshøj 

Vi startede samarbejdet med Tingbjerg Forum i 2016. I 2017 gennemførte det første hold frivillige læringsforløbet og i 2018 kører vi andet forløb.

 

Frederiksberg

Vi startede samarbejde med Frederiksberg Kommune helhedsplanerne og boligforeningerne i 2017 og gennemfører første forløb for frivillige i 2018.

Valby

I Valby er vi gået i samarbejde med lokaludvalget og helhedsplanerne om at starte baba op Vi starter forløbet for frivillige i juni 2018. kontakt os, hvis du vil være med som frivillig. 

Viborg

I Viborg har vi indgået aftale med Boligselskabernes Fællessekretariat. Rekrutteringen er starten og vi starter forløbet i september 2018. Kontakt os, hvis du vil være med.

Under opstart

Bispebjerg

Mere info kommer snart.

Sønderborg

Mere info kommer snart.

Ballerup

Mere info kommer snart.

Albertslund

Mere info kommer snart.


Læs mere:

Læs mere om vores koncept: Her

Læs mere om, hvad vi tilbyder: Her

Kontakt os i forhold til muligheder for samarbejde